Farmanima

Zastupnik ino-proizvođaća veterinarskih lekova i vakcina

Kategorije

Paleta proizvoda koje zastupamo obuhvata antibiotike, antiprotozoike (kokcidiostatike), hormone, kortikosteroide, antihelmintike, ektoantiparazitike, analgetike, antihistaminike, vitamine, antiinflamatorne i antireumatske proizvode, vakcine, dezinficijense, kao i dodatke hrani.

Preporuka veterinara

Naš stručan tim nastoji da prati trendove u lečenju i unapređenju zdravlja životinja. Na osnovu aktuelnosti u ovoj sferi preporučujemo vam sledeće proizvode:

Progressis

Više detalja

Coxiril 0.5%

Više detalja

Tylovet ®B 200

Više detalja

Vetrimoxin 50

Više detalja

Prava hrana za vašeg ljubimca

Od malih šapa do starijeg doba, svi ljubimci imaju potrebu za ishranom koja će im obezbediti zdrav, dug i srećan život. Alleva, hrana za ljubimce, nudi nekoliko linija najkvalitetnije prirodne ishrane, u zavisnosti od potreba vašeg četvoronožnog prijatelja, koja će mu pružiti sve nutritivne sastojke neophodne za aktivan i ugodan život. Profesionalnim odgajivačima koji na prvom mestu brinu o zdravlju i snazi svojih pasa i mačaka preporučujemo Neobreeder, pažljivo kreiranu liniju koja će odgovoriti na sve njihove zahteve.

O nama

Farmanima već 25 godina kroz uvoz i distribuciju veterinarskih lekova i vakcina, opreme i hrane za životinje pruža sva neophodna sredstva za uspešan uzgoj životinja.

Više detalja